XVI Cursa i caminada Lluís Companys

El passat 4 de novembre vàrem celebrar la XVI edició de la cursa i caminada Lluís Companys. Com a novetat, aquest any es va realitzar a l’Estadi Municipal Joan Serrahima. La jornada es va viure amb un ambient alegre i festiu. A les 9 del matí arrancava la caminada i mitja hora més tard la cursa.
Els resultats a destacar són: de la categoria femenina, la guanyadora va ser l’Estel Mosquera, amb un temps de 42 minuts i 32 segons i a la masculina l’Erik Wang-bruun Gonzalez amb un temps de 33 minuts i 32 segons. Podeu trobar tots els resultats a l’enllaç del xip groc que trobareu més a baix. Vam comptar a l’entrega de premis:
Jordi Principal: director del Museu d’Història de Catalunya.
Elisa i Nàdia Cánovas: filles d’Antonio Cánovas, atleta popular que es preparava per competir en natació en l’Olimpíada Popular, col·laborador de la Cursa Lluís Companys, mort l’any 2018.
Rosario Cunillera: activista per la memòria històrica, vicepresidenta de la Fundació Neus Català.
Hèctor Sánchez: senador, secretari general de Comunistes de Catalunya, co-coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa.
Joan Josep Nuet: director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament de la Generalitat de Catalunya, ex secretari general de Comunistes de Catalunya i ex coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa.
Carles Vallejo: president de l’Associació Catalana de Persones Ex-preses Polítiques del Franquisme.
Mercedes Vidal: co-coordinadora general d’Esquerra Unida i Alternativa, ex regidora de l’Ajuntament de Barcelona.
Ricard Ribera: president de la Fundació Neus Català.
Finalment, volem agrair tota la tasca de les persones voluntàries que des de les 7 del matí varen estar treballant perquè la XVI edició de la cursa i caminada Lluís Companys fos possible.
La Cursa-Caminada Lluís Companys compta amb la col·laboració de diverses institucions, gràcies a la qual podem mantenir uns preus de la inscripció molt populars. Disposem de la col·laboració del Partit de l’Esquerra Europea, Transform!europe, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Barcelona.

 

Podeu veure les fotografies aquí:

Contact us

Fill in the form below or give us a call and we'll contact you. We endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.