Entrevista a Miquel Romans i Nausicaa Bonnín

El passat 28 d’abril s’estrenava als cinemes la pel·lícula “Un cel de plom”, basada en la novel·la homònima de Carme Martí, dirigida per Miquel Romans i interpretada, en el paper de la Neus Català, per l’actriu Nausicaa Bonnín.

Només uns dies abans, el 26 d’abril, es feia la preestrena als cinemes ‘El Bosque’, i com a Revista Realitat vam ser convidades. La pel·lícula repassa un dels passatges centrals de la vida de Neus Català, la seva experiència a una fàbrica d’armament d’Holleischen, depenent del camp de Flossenbürg, després d’haver estat reclosa al camp de Ravensbrück i l’organització del “comando de les gandules”, un petit gran acte de resistència.

Només una setmana després de l’estrena, entrevistem a director i actriu per repassar la seva experiència amb la pel·lícula i amb l’aproximació a aquest personatge històric immortal.

Podeu llegir l’entrevista sencera de la Cristina Bedmar, membre del Consell Assessor de la Fundació, publicada a la Realitat aquí.

Contact us

Fill in the form below or give us a call and we'll contact you. We endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.