Ens incorporem al
Fòrum Sobiranista

La Fundació Neus Català té per objectiu reivindicar la vida i lluita de Neus Català i ser un espai de trobada per a la creació de pensament crític i emancipador. Per poder avançar en l’acompliment de l’objectiu, la Fundació compta amb diferents eixos de treball:

Eixos de treball:

  • Memòria democràtica i lluita antifeixista: recollir i difondre el llegat de Neus Català i de les persones que han combatut el feixisme, defensat a les classes subalternes i han lluitat per un món nou.
  • Espai per a les idees: promoure l’anàlisi, la formació i la difusió de les idees emancipadores posant especial atenció a la lluita de classes, a la perspectiva feminista, a la crisi ecològica, a la solidaritat internacionalista i als valors republicans.
  • Anàlisi de les necessitats de país: construir un espai de trobada per a analitzar les necessitats i reptes de l’esquerra catalana per respondre a les necessitats de la classe treballadora i els sectors populars del país.
  • Preservar la documentació significativa del Partit dels Comunistes de Catalunya, Comunistes de Catalunya i Esquerra Unida i Alternativa.

Contact us

Fill in the form below or give us a call and we'll contact you. We endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.